Guerrilla Crang a luat fiinta in vara lui 2007, odata cu promovarea echipei Gloria Buzau in prima liga. Grupul s-a nascut datorita dorintei unor tineri buzoieni de a se face auziti, de a se opune celor ce urmaresc altceva la echipa decat performanta.

Catalogarea conducerii, ca fiind “MICI si AI DRACU’” se dovedeste a fi adevarata, Guerrilla neavand in componenta multi oameni, dar ne-am exprimat intotdeauna punctul de vedere, acest lucru deranjand anumite persoane din staff-ul buzoian.

Guerrilla Crang Ultra’, factiune independenta, autofinantata si de sine-statatoare, va continua sa sustina echipa si va continua sa protesteze ori de cate ori “balada Miorita se va intercala cu fotbalul buzoian”.

GCU 07 doreste independenta Clubului Gloria Buzau si sustine si respecta jucatorii care au luptat ptr. promovarea in Liga I.

Nu sustinem violenta pe stadioane dar ne impotrivim interzicerii dreptului la libera exprimare.

Ne vom face simtita prezenta atunci cand situatia o va impune. Vom respecta atunci cand vom fi respectati, si nimeni si nimic nu ne va face sa plecam capetele! RESPECTUL IMPUNE RESPECT.

GUERRILLA CRANG ULTRA’ ’07 – HASTA LA GLORIA SIEMPRE!Steagul de gard

Materiale - Fulare personalizate


Mesaje

Gloria Buzau - Dinamo: "Sfarsit de poveste / inceput de legenda"

Gloria Buzau - Unirea Urziceni: "Cu steagul si cu torta / refuzam dictatura"


Gloria Buzau - Pandurii: "Idolii nostri exclusi / berbecii lui JJ impusi"


Gloria Buzau - Rapid: "Murim mai bine-n lupta cu GLORIE deplina / decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost' BUZAU!"