Fotbal
Bucur: "Pinalti a vrut să-l 'cumpere' pe Ion Viorel"

Patronul grupării din Crâng, Costel Bucur, a dezvăluit în exclusivitate pentru prosport motivul pentru care Gloria Buzău risca să nu rămână în Liga I: "Pinalti a încercat să stingă un litigiu financiar dintre Ion Viorel şi clubul nostru, oferindu-i acestuia 400.000 de euro pentru a nu semna un ştat de plată pentru nişte bani pe care noi îi datoram. Era vorba de 120.000 de euro, bani pe care Ion Viorel trebuia să îi primească de la noi", a încheiat Bucur.

Dezvăluirile patronului Gloriei Buzău au continuat: "Pinalti a încercat să îl cumpere pe 'Vioară', oferindu-i acestuia de 3 ori mai mult. în cazul în care Ion Viorel nu semna ştatul de plată, noi riscam să nu primim licenţa pentru a evolua în continuare în Liga I, însă el şi-a dat seama că este buzoian adevărat şi nu poate să ne facă aşa ceva. Ştatul de plată a fost semnat până la urmă, Viorel a primit banii de la noi şi litigiul a fost stins. Pinalti să-şi facă echipă pentru Liga I şi să nu mai încerce să-şi cumpere neputinţa", a declarat Costel Bucur.

Costel Bucur a mai declarat ca in sezonul viitor, formatia buzoiana nu va mai avea probleme cu retrogradarea, deoarece echipa se va întări masiv vara aceasta, pentru ca buzoienii să se lupte de la egal la egal cu orice echipă din Liga 1: "Nu îmi fac probleme nici cu Dinamo, nici cu CFR Cluj şi nici cu nimeni. Vom avea un lot puternic. Aducem 14-15 jucători în vara asta şi vom vedea care vor face faţă la echipă. Anul viitor nu vom mai avea probleme cu retrogradarea" a spus boss-ul Gloriei Buzău.