Volei
Voleibaliştii buzoieni se bat pentru locul 7!
Reintraţi în programul obişnuit de pregătire, voleibaliştii de la Constam Buzău au avut o evoluţie  mai bună în partida revanşă de la Baia Mare. Cu acel 3-0 din  meciul tur, adversarii aveau prima opţiune la calificarea în finala pentru locurile 5-6, iar băimărenii n-au ratat prilejul de a-şi trece în cont o nouă izbîndă. După un prim set fără istoric, sextetul buzoian a echilibrat disputa, reuşind chiar să şi-l adjudece pe cel de-al treilea, după ce în actul doi au pierdut la mare luptă cu 29-31! Gazdele au dedicat victoria antrenorului lor, Marius Botea, noul selecţioner al României, care a împlinit în ziua meciului 38 de ani.

"Au avut grijă cei doi arbitrii să ne "ciupească", nu cumva să egalăm situaţia la unu şi meciul să se întindă mai mult decît e cazul. Cele cîteva "inadvertenţe" din momentele cheie ale setului secund ne-au împiedicat să egalăm situaţia. La 16-16 în ultima parte, m-am lămurit cum stă treaba şi-am introdus rezervele", a declarat antrenorul Boldişteanu.

Calificată în turneul play-off la chiar prima lor participare în superligă, merituoasa echipă din Buzău va avea ca adversar formaţia Unirea Dej, primul meci, sîmbătă de la ora 11, pe teren propriu. (Sansa)