Fotbal
Bunica, la mana antrenorului Stoica

Romică Bu­ni­că ar putea reveni în lotul Gloriei, după exilarea din retur la Olimpia Rm. Sărat. "Am vorbit cu el, vrea să revină la Gloria. De fapt, el mai are contract încă un an. Nu putem să-l excludem din lot", s-a pronunţat deunăzi preşedintele Brebeanu. "Da, Bunică mai are contract încă un an. Rămîne de văzut dacă va re­veni, funcţie de transferurile pe care le vom face şi ce va dori antrenorul", a afirmat şi directorul sportiv Dan Tulpan. Chiar dacă n-a promovat cu Olimpia în divizia B, Bunică a marcat 11 goluri, din care 5 din penalty, în cele 17 etape din retur.

Romică, ce faci, vii la reunirea Gloriei ?

Sincer, nu ştiu ce să vă zic. Eu aşa aş vrea, dar de mine depinde mai puţin.
Ai vorbit cu Fane Stoica ?
Nu. Am văzut prin ziare anumite zvonuri, pentru ce să-l deranjez şi eu. Acum am înţeles că a fost reconfirmat în funcţie, de el depinde dacă revin sau nu.
Dacă nu va fi Gloria, vei continua la Rm. Sărat ?
E o variantă, dar nu singura. E posibil să-mi găsesc şi altceva mai bun.
Romică, ai împlinit deja 34 de ani...
Aşa e, dar să ştiţi că mă simt bine. Cu o pregătire ca la carte eu zic că pot să fac un an foarte bun. Chiar şi la divizia A.
Ştiu că urmezi şi cursurile şcolii de antrenori...
Da, pot să antrenez la divizia C. Acum urmez cursurile pentru licenţa A, cu care o să pot antrena la divizia B. Dar v-am spus, vreau să mai joc măcar un an. (sansa)