Fotbal
Brebeanu a facut pace cu Stoica

Aşteptată cu interes din cauza conflictului preşedinte - antrenor, şedinţa de joi seară de  la Gloria s-a încheiat cu pupături şi urări de bine. Profitînd de apro­pie­rea Sf. Constantin, patronul Bucur a mutat inspirat discuţiile dintre beligerenţi de la club la un restaurant din oraş. între fripturi şi pahare de vin, neînţelegerile au fost mai uşor de digerat. Patronul Bucur a ţinut o şedinţă la club al cărei scop principal a fost împăcarea preşedintelui Brebeanu cu antrenorul Ştefan Stoica. Misiune îndeplinită pe jumătate. Brebeanu nu l-a putut convinge pe Bucur să demită antrenorul, astfel că Ştefan Stoica va fi sigur antrenorul Gloriei şi în sezonul viitor. După episodul cu Ion Viorel, Bucur nu-şi putea permite să mai dea afară un antrenor. Dacă l-ar fi demis pe Stoica, Bucur ar fi trebuit să-i achite integral contractul de 120.000 de euro pe an.

Brebeanu şi-a dat demisia
Brebeanu s-a împăcat cu ideea, poate şi cu Stoica, dar şi-a prezentat oficial demisia. Dacă nu va primi şi putere de decizie conform funcţiei de­ţi­nu­te, Brebeanu va renunţa la Gloria după trecerea termenului legal de 30 de zile. "în acte sînt preşedinte, dar practic de multe ori am fost marionetă. Cînd antrenorilor Ion Viorel şi Ştefan Stoica nu le-a convenit ceva au trecut peste mine şi s-au plîns direct la Bucureşti. Nu-mi mai convine aşa", a spus Brebeanu, care vrea şi un salariu corespunzător funcţiei deţinute.

Iovita: "Plec de la Gloria!"
"Nu mai rămîn la Gloria. îi mulţumesc patronului Bucur, a fost un om extraordinar, m-a sunat şi m-a rugat să rămîn la Buzău. Poate mai rămîneam, dar am auzit nişte lucruri neplăcute", ne-a spus ieri Valentin Ioviţă. La urechile lui Ioviţă au ajuns anumite aprecieri pe care antrenorul Ştefan Stoica le-ar fi făcut la adresa sa în şedinţa de joi. "Campionatul trecut am fost bun, cînd am marcat patru goluri la greu şi am adus puncte importante. Am auzit că antrenorul mă consideră acum jucător de divizia B", a comentat Ioviţă. Probabil destinaţia viitoare a lui Ioviţă va fi Oţelul Galaţi. Gloria nu va încasa nimic, jucătorul avînd actele de transfer în alb. (Sansa)