Fotbal
Nocturna va fi inaugurata intr-un meci cu U Craiova
Gratie investitiilor realizate de Primarie, Buzaul se afla si el pe lista oraselor cu cele mai cochete stadioane din tara. Asta, mai ales dupa montarea instalatiei de nocturna la care microbistii buzoieni si nu numai au tot visat. Totul s-a realizat intr-un timp relativ scurt, aceasta investitie ridicându-se la aproximativ doua milioane de euro. Astfel, din sezonul viitor, GLORIA Buzau va disputa meciurile de acasa si in nocturna, insa aceasta va fi inaugurata inaintea noii editii de campionat. Deja unul dintre oficialii clubului din Crâng, directorul sportiv Dan Tulpan, a facut o propunere in acest sens, fiind vorba de un amical cu UNIVERSITATEA Craiova.

            „Eu m-am gândit ca ar fi o alegere potrivita, având in vedere si faptul ca este o echipa cu traditie in fotbalul românesc. Bineinteles ca in program ar urma sa fie inclus si un meci de old-boys intre GLORIA si UNIVERSITATEA. Cred ca toata lumea s-ar bucura, mai ales ca pe teren vor intra si jucatorii din generatia de aur a Craiovei. Deocamdata, este una dintre propuneri si deja am discutat cu fosti fotbalisti ai GLORIEI Buzau, care s-au aratat extrem de incântati de aceasta idee“, ne-a declarat Dan Tulpan.

            Unul dintre „ingerii pazitori“ din perioada de glorie a echipei din Crâng, Vasile Lazar, care tocmai pregatea biberoanele pentru nepotica sa de numai trei saptamâni, Diana Maria, asteapta cu nerabdare confruntarea cu oltenii. „Sincer, când am aflat de un eventual meci cu CRAIOVA MAXIMA, am ramas entuziasmat. Asta, fiindca voi avea prilejul sa joc din nou impotriva unor fotbalisti emblematici ai formatiei oltene. Va fi un moment istoric ca dupa multi ani sa jucam in nocturna. Chiar daca este vorba de o partida amicala, cu siguranta duelul se anunta extrem de interesant si in acelasi timp spectaculos“, a adaugat fostul portar al GLORIEI Buzau, Vasile Lazar. (Opinia)