Interviu
Bucur: "O sa iau taurul de coarne!"
Finantatorul GLORIEI Buzau, Costel Bucur, este decis sa „ia taurul de coarne“, anuntând schimbari majore la clubul din Crâng. Atât la nivel de actionariat, cât si in cadrul echipei, Bucur declara ca nu ii va mai tolera pe cei care nu aduc bani, urmând sa faca marire de capital. Referitor la Stefan Stoica, patronul GLORIEI a precizat ca ii acorda credit in continuare, insa o sa-i impuna un obiectiv mai indraznet.

Reporter: Domnule Bucur, in ultima perioada au aparut tot felul de zvonuri legate de GLORIA Buzau. Cum este cu Gigi Netoiu si Vasile Turcu?
Bucur: 
Numai speculatii. Nici vorba de asa ceva. De unde si pâna unde sa vina Netoiu si Turcu investitori, din moment ce eu vreau sa mai iau actiuni? Prefer ca alaturi de mine sa investeasca oameni de afaceri buzoieni pe care sa-i doara sufletul de GLORIA.

Reporter: Totusi, fum fara foc nu iese. Se spune ca ar fi existat niste discutii cu Turcu.
Bucur: Am inteles si eu ca Turcu ar fi pomenit intr-un cerc de prieteni de GLORIA. El este un baiat extraordinar, insa l-as fi acceptat numai dupa ce mergea la Biserica si jura pe Biblie ca se leapada de DINAMO. Asta, fiindca nu vreau sa se mai interpreteze ca suntem echipa nu stiu cui iar daca venea altcineva in locul meu plecam de la GLORIA si când mergeam spre Moldova o luam pe centura sa ocolesc Buzau. Eu vreau sa cladesc ceva solid pentru buzoieni si asta voi face.

Reporter: Se aude ca ati cumparat si pachetul de actiuni detinut de Brebeanu. Este adevarat?
Bucur:
înca nu, dar in cel mai scurt timp asa se va intâmpla, având in vedere faptul ca voi face marire de capital. Oricum, sunt convins ca nu mai vine nimeni cu bani, asa ca o sa detin controlul la GLORIA cu peste 90 la suta din actiuni. I-am suportat pâna acum pe ceilalti actionari aducând numai eu bani. Gata! Acum nu mai suport o astfel de situatie.

Reporter: Veti continua tot cu Brebeanu in functia de presedinte?
Bucur:
Da. Vor aparea insa unele schimbari in Consiliul de Administratie. Vreau sa punem toate lucrurile la punct, deoarece ne propunem un obiectiv mai indraznet. De ce sa nu jucam si noi in Cupele Europene?

Reporter: Ramâne Stoica la GLORIA si ce jucatori aveti in vizor pentru intarirea echipei?
Bucur: A
ntrenor va fi tot Fane Stoica, insa acum o sa „iau taurul de coarne“. Este valabil pentru toata lumea de la club. Referitor la jucatori, vom pleca in strainatate sa cautam, insa nu am stabilit deocamdata unde anume. Ar putea fi vorba chiar de Portugalia, insa vom vedea joi când vin la Buzau pentru o sedinta-fulger.

Reporter: Unde va efectua GLORIA cantonamentul din aceasta vara?
Bucur:
Ramâne de vazut. Evident ca unde va fi mai bine, in orice caz nu la caldura. Poate mergem la munte in Austria, asa cum s-a intâmplat si vara trecuta.

Reporter: Va implicati cumva si la PETROLUL Berca daca va promova in Liga a III-a?
Bucur:
Voi face asta, indiferent daca promoveaza sau nu. Doresc sa facem un „satelit“ puternic si chiar voi investi si in baza sportiva de acolo. Discutii exista si cu OLIMPIA Rm. Sarat, insa vom hotari in cel mai scurt timp care va fi echipa a doua deoarece avem nevoie unii de altii.
(Opinia)