Handbal
Deplasare dificila pentru HCM Buzau
Dupa victoria importanta obtinuta etapa trecuta in meciul cu Tomis (30-29), HCM Buzau se deplaseaza la Braila, unde o va intalni pe HC Dunarea din localitate.
Este o partida extrem de dificila pentru fetele lui Romeo Ilie, brailencele (la care evolueaza 4 jucatoare care au imbracat tricoul formatiei buzoiene in sezonul trecut: Alina Braniste, Ionela Cucu, Anca Lipan si Carmen Pelin) fiind redutabile pe propriul teren.
Totusi, evolutia foarte buna a fetelor noastre in jocul cu Tomis ne da dreptul sa speram la un rezultat bun. Desi va fi foarte greu, surprize s-au mai vazut.
De partea cealalta, Dunarea trece printr-o perioada mai dificila. Duminica a suferit o infrangere drastica la Oltchim (17-41) si in continuare antrenorul Liviu Paraschiv nu poate conta pe cateva jucatoare din cauza accidentarilor: Patru, Ruscior, Bodarlau, Avadanii si Dana Goldic (aceasta din urma fiind insarcinata)

"Este un joc dificil pentru ca buzoiencele se lupta din rasputeri sa nu retrogradeze, iar noi sa prindem un loc de cupa europeana. In acest retur nu mai exista meciuri usoare, toate sint grele si ca sa exemplific pot da si exemple elocvente, HCM Buzau a reusit in etapa trecuta sa o invinga pe Tomis, iar HC Zalau a remizat cu "U" Jolidon Cluj. Sint convins ca noi vom cistiga acest joc, dupa care trebuie sa scoatem maximum de puncte si din celelalte trei intilniri si atunci vom urca pe un loc de cupa europeana", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.

Meciul va avea loc astazi, in sala Danubius, la ora 17:00 si va fi arbitrat de Din si Dinu, ambii din Bucuresti.