Fotbal
Costel Bucur: "Ne punem baza in olteni"
Finantatorul buzoienilor, Costel Bucur, recunoaste ca Gloriei ii va fi aproape imposibil sa se salveze de la retrogradare in Ghencea si mizeaza totul pe corectitudinea Universitatii Craiova, care va intilni Ceahlaul in ultima etapa.
"Suntem la mina Craiovei, dar o sa mergem sa luptam la ultima picatura si in Ghencea. La ce jucatori are insa Steaua, ne va fi aproape imposibil sa facem ceva. E greu sa-i bati in Ghencea, la ei acasa, in fata propriilor suporteri. Avem 50 la suta sanse sa ne salvam, iar baza cea mai mare ne-o punem in olteni. Sunt sigur ca Mititelu nu se va pata. Craiova a jucat numai pe teren si sunt asa linistit ca o va face si contra nemtenilor. Ceahlaul e cea mai slaba echipa din campionat. Nu inteleg cum de o echipa precum Timisoara, care va juca in UEFA, a putut sa piarda ieri."

Antrenorul buzoienilor, Stefan Stoica, a sarit la gatul celor care spun ca echipa sa se va preda in Ghencea si promite ca Gloria va evolua corect cu Steaua:
"Eu zic ca e mai usor sa bata Craiova pe Ceahlaul decat Buzau pe Steaua, in Ghencea. Oricum, noi mergem sa obtinem macar un egal la Bucuresti. Nu se mai fac "d-alea" sa vina cineva in vestiar si sa le zica copiilor sa se dea la o parte. De fiecare data am jucat numai pe teren, echipa mea va merge sa isi apere corect sansele pe Ghencea. De ce sa nu avem sanse? Poate ii prindem pe stelisti suparati, morcoviti si poate chiar ii batem.
Ce le-a facut Gloria celor care o numesc "Steluta"? La altii nu se mai uita nimeni ca in 30 de meciuri n-au batut deloc si acum au avut 3 victorii la rind? Sau au facut voodoo? De ce suntem numiti sclavi?
Sclavii astia de care zic ei joaca pentru tineret. Noi sintem echipa nationala de tineret, nu "Steluta". Cand jucam noi, ne canta imnul. Avem sase copii la nationala, nu ca aia de la Ceahlaul si de la CFR. Clujenii au un singur roman in echipa, si ala de 70 de ani. Sclav inseamna ca muncesc pe gratis. Eu am 10.000 de euro lunar, sunt sclav?!" (GSP)