Fotbal
Declaratii dupa Gloria - Otelul 0 - 4
Tehnicianul Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, a declarat, la finalul meciului pierdut cu 0-4 în faţa Oţelului, că această înfrângere este dureroasă, dar că echipa are şanse mari să se salveze.
"Este urât şi dureros... Scorul este ruşinos. Avem şanse foarte mari totuşi să ne salvăm, campionatul încă se joacă! Astăzi am avut un arbitraj perfect şi se pare că nu putem juca bine decât atunci când ne este potrivnic", a conchis Stoica.

Marius Stan, Directorul General al Oţelului Galaţi, a declarat după ce echipa sa a învins Gloria cu 4-0, că Buzăul merită să se salveze.
"Am jucat pentru noi, nu pentru altcineva şi nu cred că putea avea cineva vreun dubiu că nu ne vom apăra corect şansele. Buzăul merită să se salveze", a concluzionat Stan.

Petre Grigoraş, tehnicianul Oţelului Galaţi, a declarat, după victoria echipei sale la Buzău, că îi era frică de meciul cu jucătorii lui Stoica şi că nu se aştepta la un asemenea rezultat.
"Mi-era foarte frică de acest meci, pentru că distanţa dintre noi şi locurile retrogradante nu era foarte mare. Nu mă aşteptam la un asemenea scor! Eram mulţumit şi cu un punct... Etapa viitoare vom juca cu Ceahlăul şi sper să obţinem un rezultat care să ne facă Paştele fericit!", a conchis Grigoraş.
Prosport