Fotbal
Declaratii dupa U Cluj - Gloria 1 - 2 (1-1)
Tehnicianul Buzăului, Ştefan Stoica, a declarat că echipa sa a meritat victoria şi a demonstrat astfel că este o grupare care merită să se regăsească şi în sezonul viitor în Liga 1.

"Sunt foarte bucuros pentru rezultat. Azi am pus o cărămidă foarte importantă pentru rămânerea în prima ligă. Am fost obosiţi , după meciul cu încărcătură din Cupă, nici eu nu am fost inspirat. Consider că trebuia să arătăm mai de mult că merităm să rămânem în Liga 1, că suntem o echipă valoroasă" a declarat Stoica.

Antrenorul celor de la U Cluj, Alpar Meszaros, a spus după înfrângerea suferită de jucătorii săi cu scorul de 2-1, în partida cu Gloria Buzău, că echipa este retrogradată şi că regretă că nu s-a aflat pe teren pentru a scoate echipa din situaţia dificilă în care se afla.

"Suntem retrogradaţi. întrebarea pe care mi-o pun, e de ce nu am avut ocazii cu trei atacanţi? îmi reproşez că nu am fost în teren să o bag eu în poartă", a spus Meszaros.

Acesta a ţinut să precizeze că jucătorii trebuie să iasă din Liga 1 cu "capul sus" .

"E dureros, dar asta e viaţa în fotbal. Oricum, U Cluj e un club special, care a rezistat şi va rezista tot timpul. Norocul ţine cu cei tari. Urmează patru etape în care trebuie să ieşim cu capul sus. în vară trebuie o restructurare generală în toate planurile", a adăugat tehnicianul clujean.

"Dumnezeu a fost buzoian azi. Am avut un mare ghinion astazi, pentru ca asa e atunci când nu marchezi si primesti doua goluri din nimic. Baietii au vrut sa câstige, nu pot sa le reprosez nimic, însa mingea nu a vrut sa intre în poarta. La final le-am spus baietilor sa ridice capul sus, viata merge înainte. Mai sunt patru meciuri de disputat si tragem linie", a spus Anton Dobos, presedintele clujenilor. (prosport)