Fotbal - Cupa Romaniei
„Este urât, meritam să ajungem în prelungiri”
Antrenorul Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, a criticat joi arbitrajul din semifinala de Cupa României pierdută în faţa Unirii Urziceni, spunând că echipei sale i s-a refuzat un penalty în ultimul minut de joc.

"îmi pare rău, dar ne-au interzis dreptul de a ne bucura. Poate din cauza aceasta am fost nervos la finalul meciului. Este a doua oară când arbitrul ăsta ne refuză un penalty. La fel a făcut şi la meciul cu Dacia Mioveni. A fost penalty la faza din ultimul minut şi nu ni l-a dat. Aveam o şansă mare să marcăm. Lui Augustus i-am spus că de două meciuri nu vrea să vadă. Ne-am aşteptat să avantajeze pe Unirea, dar aşa ceva nu am crezut. Este urât, meritam să ajungem în prelungiri. Nu vreau ca arbitrii să fie cu mine, dar nici să mă fure. Măcar să ne fi spus dinainte, nu mai veneam să cheltuim atâţia bani.
Se vorbeşte că s-ar dori retrogradarea Gloriei. Ce, suntem în Epoca de Piatră? Văd că şi CFR Cluj se leagă de noi. Le spun să ne respecte, pentru că am obţinut 31 de puncte în campionat, toate numai pe teren.
Am luptat cu arbitraje urâte. E prima dată când o spun: mă întreabă jucătorii când vom avea şi noi un arbitraj corect. Suntem în 2008, în Comunitatea Europeană, dar au mai rămas comunişti printre noi. Vine un individ care vrea să strice tot. Nu cred că mai e vreo soluţie. Vor lua pari să ne bată, dar cred că într-o zi nu ne vor mai lăsa să jucăm", a declarat Ştefan Stoica pentru NewsIn.