Dupa intalnirea Bucur-Boscodeala
Gloria salvata!

Ieri dupa-amiaza, primarul Boscodeala a venit la stadion pentru a se pune de acord cu patronul Costel Bucur asupra salvarii Gloriei. Dupa discutii de aproape o ora, primarul Boscodeala a fost primul care a parasit sediul clubului. "Intr-adevar sunt datorii destul de importante. Am cazut de acord cu domnul Bucur asupra a trei lucruri. Primaria va plati datoria de 1,5 miliarde la federatie pentru ca echipa sa poata fi inscrisa in campionat. Datoriile acumulate la stat trebuie esalonate, e o suma prea mare pentru a putea fi platita deodata. In schimb, domnul Bucur trebuie sa achite restantele catre fotbalisti si restul personalului".

Bucur: "Greul cade tot pe mine"
Patronul Bucur n-a fost prea incantat de intalnire. "Tot pe mine va cadea greul. ­Ce-mi da Primaria, 1 miliard jumate, e aproape nimic. Ma voi intoarce saptamana viitoare la Buzau, voi plati toate datoriile la jucatori si o parte din cele la fisc. Dar va spun ca nu mi se pare in regula ca Primaria sa nu sustină macar 30% din cheltuielile clubului de fotbal care reprezinta orasul", a spus Bucur.

Antrenorul si jucătorii mai asteapta
Vizavi de antrenori si jucatori, lucrurile nu s-au la­murit incă. "Problemele financiare sunt deocamdata mai importante decat cele tehnice. O sa numim si un antrenor, avem 3-4 pe lista. Vizavi de jucatori, am vorbit cu Marian Iancu, mi-a spus ca in afara de 3-4 pe care-i va pastra el, poate sa-mi dea daca vreau musai sa revin imediat in A". SANSA