Fotbal - Cupa Romaniei
Stoica: "Trebuie sa demonstram ca avem un lot puternic"
Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, a declarat că va aborda semifinala de Cupa României, cu Unirea Urziceni, joi, de la ora 20.30, cu jucători care au evoluat mai puţin în campionat pentru că obiectivul principal al grupării din Crâng este salvarea de la retrogradare.

"Acesta este meciul în care trebuie să demonstrăm că Gloria Buzău are un lot puternic. Vom juca semifinala cu jucători care au evoluat mai puţin până acum în campionat, nu ştiu dacă se poate spune că este vorba de echipa a II-a. Echipa a doua a Gloriei Buzău joacă în Liga a IV-a. Primordială pentru noi este salvarea de la retrogradare. Nu înseamnă însă că vom ceda fără luptă, vom juca, aşa cum facem în orice meci doar la victorie. Urziceniul să nu se aştepte la un meci uşor", a spus Ştefan Stoica pentru Mediafax.

De partea cealalta, directorul general al grupării Unirea Urziceni, Felix Grigore, crede că semifinala Cupei României cu Gloria Buzău este cea mai importantă partidă din istoria clubului. "Este un meci foarte important pentru noi, cea mai importantă partidă din istoria clubului. în tur am făcut 0-0, în retur am învins cu 2-0, acum sper să câştigăm şi de data asta, însă în Cupa României este un singur meci, se poate întâmpla orice. Noi suntem pregătiţi psihic şi moral să câştigăm acest joc. Jucătorii îşi doresc mult să ne calificăm în finală", a spus Felix Grigore.