Fotbal
Augustus Constantin la Mioveni - Gloria
Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat astazi componenta brigazilor care vor oficia maine, la meciurile din etapa 28 a Ligii 1.
Partida dintre Dacia Mioveni si Gloria Buzau va fi condusa la centru de Augustus Constantin (Rm.Valcea), ajutat la cele 2 linii de Miklos Nagy (Cluj) si Sorin Caia (Timisoara). Rezerva va fi Catalin Busi (Rm.Valcea), iar observatori Romeo Pascu (Brasov) si Nicolae Pantea (Bucuresti).
Meciul va avea loc miercuri, de la ora 19:00 si va fi transmis in direct de Telesport.

In alta ordine de idei, iata ce au declarat oficialii celor 2 echipe inaintea duelului de maine:

Razvan Tunaru (director sportiv Dacia): "Pentru noi nu există decât varianta victoriei în meciul cu Gloria Buzău. Vom avea o partidă foarte grea, şi avem mare nevoie de cele trei puncte pentru a ne îndeplini obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Echipa este conştientă de importanţa meciului şi motivată din toate punctele de vedere pentru obţinerea victoriei. Vor reintra şi jucătorii care etapa trecută au fost menajaţi."

Stefan Stoica (antrenor Gloria): "Meciul cu Dacia Mioveni nu este unul decisiv, este unul in care punctele puse in joc conteaza foarte mult. Si noi si Mioveniul stam destul de rau in clasament si eu cred ca fiecare punct va conta la finalul campionatului. Sigur ca ar fi ideal sa nu pierdem, dar nu o sa facem o tragedie dintr-o eventuala infrangere."