Fotbal - Cupa Romaniei
Mihai Stoica: "Ma tem de Gloria Buzau"
Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat la Telesport că nu se poate vorbi de câştigarea trofeului, atâta timp cât formaţia sa nu s-a calificat în ultimul act.

"Vom face tot posibilul să câştigăm partida cu Buzăul. Vrem să jucăm finala pentru a fi mai aproape de obiectiv, Cupa UEFA. Totuşi, nu pot să vorbesc de câştigarea trofeului atâta timp cât noi n-am ajuns în ultimul act. Gloria Buzău este o echipă imprevizibilă, care a bătut Rapidul când nimeni nu se aştepta.
De arbitraj mă tem tot timpul pentru că suntem cei mai dezavantajaţi. îmi este frică de acest meci pentru că pornim ca favoriţi, iar eu preferam să fim catalogaţi drept outsideri.
Este un meci de maxima importanta pentru noi. In situatia in care ne vom califica, desi este dificil, ne putem indeplini obiectivul pe care-l avem in cei 3 ani de contract, inca din prima stagiune. Pentru adversarul din finala nu avem nicio preferinta. Ne intereseaza doar jocul nostru si atat. Insa e devreme sa vorbim despre asta.
Daca o singura echipa este pregatita pentru cupele europene, aceea suntem noi. De fiecare data cand am intalnit o echipa romaneasca de cupe europene, am eliminat-o, plus ca in Europa nu exista arbitraje partinitoare. Asta ma indreptateste sa spun acest lucru: Suntem cel mai bine organizat club. Unul mic, cu putini suporteri, dar cu un joc adevarat.
", a declarat presedintele ialomitenilor.

Semifinala dintre Gloria Buzau si Unirea Urziceni va avea loc joi, 17 aprilie, ora 20:30, pe stadionul Cotroceni.