Etapa 19
Gloria Buzau - CFR Cluj 0 - 1 (0-0)

Gloria Buzau: Minca - Bonfim, Vlaicu, Ratiu, Sandu - Vigariu ('61 Luis Dias), I. Matei ('85 Popovici), Mera, Teusan - Axente ('73 Chitu), Mansour

CFR Cluj: Nuno Claro - Viera, Cadu, De Sousa, Panin - Culio ('82 Mara), G. Muresan ('46 Peralta), Dani, Pereira - Dubarbier, Y. Kone

A marcat: Kone '53

Mansour (Gloria): "Ne-am fi asteptat ca CFR Cluj sa fie mai puternica decat a fost astazi. Am facut un meci bun, ne-am dorit sa obtinem un rezultat mare, dar nu a fost posibil. Daca marcam in prima repriza, am fi castigat!"

Bogdan Mara (CFR): "Am avut in fata un adversar puternic, am avut parte de un meci greu. Terenul prost ne-a impiedicat sa ne facem jocul asa cum ne-am fi dorit. Toate echipele se ambitioneaza cand joaca impotriva CFR-ului, dar suntem o echipa mare si trebuie sa ne descurcam.

Dusan Uhrin (antrenor CFR): "A fost un meci bun, dar am avut probleme in prima repriza pentru ca Muresan s-a accidentat, iar el este o piesa foarte importanta a CFR-ului la mijlocul terenului. Dupa ce Peralta a intrat in joc, ne-am revenit complet si am reusit sa obtinem trei puncte foarte importante in lupta pentru titlu"