Analiza
Cirstea: "Nu-s multumit nici de atac, nici de aparare"

După eÅŸecul de la ConstanÅ£a, an­tre­no­rul Gloriei C-tin Cîr­stea a prezentat presei analiza echipei sale: "Ca angajament sînt mulÅ£umit. Dar cam atît. în rest nu-s mulÅ£umit nici de atac, nici de apărare. Defensiv s-au făcut niÅŸte greÅŸeli individuale care ne-au costat meciul. Åži în atac am fost destul de moi. Au fost două ÅŸuturi bune ale lui Matei ÅŸi Axente, dar e prea puÅ£in".

Constantin Cîrstea, antrenor Gloria
"Åžtiu că aÅŸteptările erau mari, dar n-am jucat singuri. HaideÅ£i să privim realiÅŸti lucrurile. Farul e peste noi în clasament ÅŸi are jucători cu o experienţă superioară în liga I. La noi au mai jucat doar 2 jucători din echipa din toamnă. Apoi 6 fotbaliÅŸti din primul "11" al Gloriei au debutat practic în divizia A la ConstanÅ£a".

Gloria se întăreÅŸte înainte de CFR
Sîmbătă vor juca atacantul Mansour ÅŸi conducătorul de joc Sanchez
Sîmbătă cu CFR atacul Gloriei va primi 2 întăriri. MijlocaÅŸul ofensiv Sanchez ÅŸi atacantul Mansour. "N-am jucat cu Sanchez la ConstanÅ£a pentru că nu face bine faza defensivă. De-asta l-am preferat pe Poparadu. Dar cu CFR, în condiÅ£iile în care jucăm pe teren propriu, probabil vom miza pe Sanchez" a spus antrenorul C-tin Cîrstea. "Mansour va juca sigur, deÅŸi încă nu-i 100% cu pregătirea fizică. FuncÅ£ie de randamentul lui la antrenamente vom decide dacă va începe titular sau va juca după pauză" a precizat Cîrstea. (Sansa)