Info
Conferinta de presa Farul Constanta

Astazi la sediul clubului Farul, antrenorul ''rechinilor''a organizat o conferinta de presa. Iata cele mai importante aspecte:

"Consider ca acest joc este cel mai important meci al returului de campionat, din mai multe motive: Jucam cu o contracandidata si este un joc de sase puncte, jucam impotriva unei echipe necunoscute si exista teama de necunoscut si este foarte important sa castigam increderea suporterilor inca din debut. La Farul se intampla o reconstructie din mers, fara schimbare de obiectiv, clasarea in primele 10 echipe. Este un punct de vedere pe care-l sustin si in care am incredere, iar motto-ul acestui retur este ''Construirea unei echipe competitive si iesirea din anonimat''. Sunt obiective realizabile, nu foarte indraznete. Referitor la Branislav Vukomanovic s-au facut interventiile pentru sosirea certificatului de transfer si cum vine este bun de joc. Intra in calculele mele pentru meciul cu Gloria Buzau. '', a declarat Ion Marin.

Lotul de 20 de jucatori pentru meciul cu Gloria Buzau este: Curca, Vlas, Bacila, Matel, Pahor, Barbu, Rastovac, Vukomanovic, Gaston, Pantelie, Fatai, Pacuraru, Larie, Matei, Rusmir, Voiculet, Gosic, Alibec, Daniel Florea si Chico.

Meciul Farul - Gloria va avea loc sambata de la ora 17:00, fiind netelevizat.