Amical
Gloria Buzau - FC Midtjylland 1 - 1 (0-0)

Gloria Buzău a remizat, miercuri seară, scor 1-1, cu formaÅ£ia daneză FC Midtjylland, la care este legitimat ÅŸi românul George Florescu, în ultimul meci disputat în cadrul stagiului de pregătire de la Montecatini.

Danezii au deschis scorul în minutul 62 prin Kristiansen, iar Gloria a reuÅŸit să egaleze două minute mai târziu prin IonuÅ£ Mera, care a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Matei.

La FC Midtjylland, mijlocaÅŸul român George Florescu nu a fost folosit din cauza unei accidentări uÅŸoare. "Nu am putut evolua pentru că sunt uÅŸor accidentat ÅŸi nu vreau să forÅ£ez. Trebuie să fiu apt pentru începutul campionatului", a afirmat Florescu.

Primul 11 al Gloriei în acest joc: Mincă - Vlaicu, Mera, RaÅ£iu, Sandu - Cojocnean, Matei, TeuÅŸan, Ademar - Vigariu, Axente.

In repriza secundă au mai evoluat jucătorii: Zimmermann, Pătraş şi Moreira.

In cantonamentul efectuat la Montecatini, formaÅ£ia din Crâng a obÅ£inut următoarele rezultate: 3-1 cu Livorno Primavera, 1-0 cu Quarrata Olimpia, 0-2 cu Esperia Viareggio, 1-2 cu SC Lucchesse ÅŸi 6-1 cu selecÅ£ionata Universităţii din Pisa.
Lotul Gloriei va reveni în cursul zilei de joi în România, urmând să facă escală la TimiÅŸoara pentru un amical cu echipa pregătită de Gabi Balint, programat pentru vineri de la ora 18:00.

NewsIn