Fotbal - Cupa Romaniei
Dan Petrescu: "Meciul cu Gloria Buzau este cel mai important din istoria clubului"
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că partida cu Gloria Buzău, contând pentru semifinalele Cupei României, este cea mai importantă din istoria clubului ialomiţean.

"Suntem băgaţi în două competiţii, cupă şi campionat şi e clar că peste trei-patru săptămâni voi fi mai relaxat. în acest moment nu am cum. Am stat numai în cantonamente. E un meci foarte important pentru mine şi pentru Unirea Urziceni. Acest meci de joi este cel mai important meci al clubului din istorie", a spus Petrescu.

Unirea Urziceni va întâlni, joi, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul Cotroceni, formaţia Gloria Buzău, în cea de-a doua semifinală a Cupei României.

Tehnicianul grupării ialomiţene, alături de foştii internaţionali Gheorghe Popescu şi Gheorghe Hagi, a participat, luni, la hotel Marriott, la o acţiune prilejuită de lansarea noii campanii a companiei Gilette intitulată "Descoperă învingătorii de mâine".
"E mai uşor peste tot cu ei, pentru că mă relaxez, vorbim şi despre altceva, mi-aduc aminte de vremurile când era de două ori mai uşor ca jucător. Ca antrenor ai viaţă grea şi atunci e clar că mă relaxez. Abia aştept să vină aceste acţiuni, să mă mai duc să văd copii. Nu mă prea întreabă de fotbal, pentru că sunt foarte stresat în această perioadă, deoarece avem foarte multe meciuri", a adăugat Petrescu.

La rândul său, fostul internaţional Gheorghe Popescu, a declarat că Dan Petrescu este foarte stresat în această perioadă şi de aceea a uitat să mai zâmbească. "De fiecare dată când avem posibilitatea să fim împreună e o mare bucurie, mai mult când este vorba de copii, e un prilej ca să fim împreună. Dan, săracul la cât stres are pe bancă este foarte greu să zâmbească, mai ales în această perioadă care e una de vârf pentru el, se apropie şi semifinala cu Buzăul, este foarte preocupat să câştige această semifinală, care pentru el e o finală. Cu acest meci el ar fi aproape sigur în cupele europene. A muncit foarte mult de când este la Urziceni. îşi doreşte foarte mult această participare şi de aceea i-a cam dispărut zâmbetul", a completat Popescu.
Mediafax