Fotbal
Gloria a plecat in Italia

Dupa un zbor de aproximativ trei ore cu o escala la Roma, lotul GLORIEI Buzau a descins ieri, in jurul pranzului, in cantonamentul de la Montecatini. Echipa a fost preluata de la aeroportul din Firenze de autocarul care a transportat-o la „cartierul general“, si anume la Hotelul „San Marco“. Dupa ce jucatorii si-au luat camerele in primire, conducerea tehnica le-a tinut o sedinta, anuntandu-i si programul pe care il vor avea pana pe 19 februarie. Au urmat masa de pranz si odihna, iar la ora 17.00 primul antrenament.

Lotul deplasat de antrenorul Ion Balaur si Constantin Carstea are in componenta urmatorii jucatori: Arcaba, Zimmermann, Minca, Stoicescu (portari), Ratiu, Cretu, Sandu, Diogo, Dias, Chitu, Popa, Popovici, Mera, Cojocneac, Aziz, Teusan, Ademar, Moreira, Vlaicu, Sanchez, Mansour, Axente, Vigariu.


GLORIA Buzau va sustine mai multe jocuri de verificare, dupa cum urmeaza: cu UNIVERSITATEA Pisa (astazi), LUCHESSE (miercuri, 11 februarie), VIAREGGIO (joi, 12 februarie), QUARRATA (marti, 17 februarie), LIVORNO (marti, 17 februarie), MIDTJYLLAND din Danemarca (miercuri, 18 februarie).

Echipa din Crang a ramas fara doi dintre jucatorii imprumutati de FC Timisoara. Este vorba despre mijlocasii Garcia si Scutaru. Daca primul a plecat sa se opereze de menisc, in Germania, la Stuttgard, in schimb, celalalt a fost rechemat la gruparea de pe Bega. (OPINIA)