Amical
Gloria Buzau - Juventus Bucuresti 3 - 0 (2-0)

Echipa Gloria Buzău a câÅŸtigat, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (2-0), partida amicală susÅ£inută pe terenul sintetic din Crâng în faÅ£a formaÅ£iei Juventus BucureÅŸti, ultimul test înaintea plecării în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, la Montecatini. Golurile buzoienilor au fost marcate de Vlaicu (8), Sandu (20) ÅŸi Luis Dias (56).
Tehnicianul Ion Balaur a trimis în teren două echipe distincte, câte una pentru fiecare repriză, cu o singură excepÅ£ie, căpitanul Cătălin Vlaicu.

în prima repriză, Gloria a evoluat cu Mincă - Vlaicu, Mera, A. RaÅ£iu - Scutaru - Aziz, I. Matei, Fl. Sandu - ChiÅ£u, Axente, Vigariu.
în partea secundă au fost folosiÅ£i la Gloria Buzău următorii jucători: Zimmermann - Luis Dias, Vlaicu (CreÅ£u), Diogo Silva, TeuÅŸan - Cojocnean, Moreira, Ademar, Ad. Popa - PătraÅŸ, Popovici.

Accidentat la ultimul antrenament, senegalezul Mansour a fost menajat, la fel ca ÅŸi spaniolii David Sanchez ÅŸi Luis Garcia.

într-un alt meci amical, echipa a doua a Gloriei Buzău, întărită cu Arcaba, Falardo, Dino Eze ÅŸi Stankovici, a fost învinsă, cu scorul de 6-0, de echipa de liga a III-a, Rocar BucureÅŸti.

Duminică, Gloria Buzău va pleca în Italia, la Montecatini, pentru un stagiu de pregătire ce se va încheia la 18 februarie.