Fotbal
Declaratii dupa Buzau - Bistrita 1 - 0
Costel Bucur (finantator Gloria Buzau): "Era să fac infarct din cauza emoţiilor pe care le-am avut. Niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Rugăciunile pe care le-am făcut la muntele Athos au contat mult astăzi. A fost cel mai important meci şi dacă pierdeam era păcat de tot ce am făcut aici. Nu am fost mulţumit de joc, dar cu golul acesta echipa şi-a spălat din păcate pe ultima sută de metri. Am rămas în cursă datorită acestei victorii şi cred că 90 la sută suntem salvaţi de la retrogradare"

Stefan Stoica (antrenor Gloria Buzau): "Am stat mai bine in teren. Am fost mai puternici in duelurile directe. Cred ca mai avem nevoie de 2 victorii si poate inca un punct sau doua. Suntem cea mai corecta echipa din Liga 1. Ne preocupa doar fotbalul. O sa jucam cu echipa a doua in cupa, pe noi ne intereseaza mai mult campionatul."

Ovidiu Sabau (antrenor Gloria Bistrita): "Trebuia să câştigăm cu trei sau patru la zero. Am fost mai buni decât ei tot meciul, însă lipsa de concentrare a făcut să nu obţinem un rezultat pozitiv. Am avut lipsă de execuţie şi de inspiraţie. Jocul trebuia câştigat"