Schimbare
Antrenorul Constantin Cirstea, pe banca Gloriei

Hotarata sa aiba o alta fata in retur, echipa din Crang, pentru care obiectivul este realizarea baremului, face mutari dupa mutari. Atat in ceea ce priveste lotul, prin infuzia de jucatori de la CS Buftea, cat si staff-ul tehnic. Din aceasta face parte incepand de ieri si Constantin Crstea, fostul antrenor al Gloriei Bistrita, formatie la care a activat foarte multi ani, avandu-l ca secund chiar pe Ion Balaur. De altfel, chiar acesta din urma a propus conducerii Clubului varianta cu cel sus- amintit, dupa ce Mario Marinica, posesor al Licentei Pro, si-a reziliat contractul cu gruparea buzoiana. Cirstea urmeaza sa isi intre in rol dupa revenirea Gloriei din primul cantonament pe care il efectueaza in Ungaria.

Intr-adevar, Balaur cel pe care l-am avut jucator si secund la Bistrita, mi-a propus sa lucram din nou impreuna. Ma intereseaza sa lucrez la Gloria Buzau, mai ales ca am relatii foarte bune cu oamenii de acolo, cum ar fi Dan Tulpan, care mi-a fost coleg de echipa la FC Arges, Paul Cazan, Iftodi. Am discutat cu toti de la Club, in frunte cu domnul Bucur, si ne vom intalni martea viitoare, cand vin la Buzau. Deocamdata, mai am ceva de rezolvat la Pitesti. Inca nu cunosc jucatorii Gloria, deoarece au venit foarte multi in aceasta iarna, asa ca nu ma pot pronunta privind realizarea obiectivului. Trebuie insa luptat pana la capat, fiindca stim cu totii ca speranta moare intotdeauna ultima“, a declarat Constantin Cirstea.

Sigur ca este o mutare foarte buna. Cea mai potrivita solutie, avand in vedere ca atat Balaur, cat si Iftodi se cunosc destul de bine de pe vremea cand erau la Gloria Bistrita. Conteaza enorm faptul ca au lucrat atat timp impreuna. Deci, nu exista niciun fel de fisuri intre ei, asa ca lucrurile vor merge cum trebuie. Eu il cunosc foarte bine pe domnul Cirstea si spun ca am facut o echipa puternica pe banca tehnica, iar asta ne da mari sperante pentru ce ne-am propus sa realizam“, a declarat directorul general al Clubului din Crang, Paul Cazan. Un alt oficial al Gloriei Buzau, Dan Tulpan, care a fost coleg de echipa la FC Arges cu Constantin Cirstea, considera la randul sau ca includerea acestuia in staff-ul tehnic este o solutie buna. „Este un om serios si caruia ii place tare mult sa munceasca. A demonstrat mereu asta, fiindca nu intamplator a antrenat zece ani pe Gloria Bistrita, unde a facut treaba buna cu Balaur. Intre cei doi exista o comunicare perfecta, iar acum ramane de vazut ce se va intampla in retur“, afirma directorul sportiv al gruparii buzoiene.
(OPINIA)