Handbal feminin
HCM Buzau - CSM Cetate Deva

In cadrul etapei cu numarul 11 a Ligii Nationale, HCM Buzau primeste vizita formatiei CSM Cetate Deva.

Desi diferenta din clasament dintre cele doua echipe este una destul de mare (HCM - 12p, locul 4 / Deva - 7p, locul 11), acest meci nu se anunta a fi o simpla formalitate pentru echipa buzoiana.
Formatia antrenata de Romeo Ilie traverseaza o perioada dificila, suferind 3 infrangeri consecutive in ultimele 3 etape (18-37 la Oltchim, 21-26 acasa cu Braila si 22-28 la Tomis). Totusi, fetele noastre sunt obligate sa obtina victoria in duelul cu Deva pentru a ramane cu sanse reale in lupta pentru un loc fruntas.
De partea cealalta, nici devencele nu se afla in cea mai buna forma, reusind un singur rezultat de egalitate in ultimele 3 partide, acasa cu CSM Ploiesti (26-26). Cea mai periculoasa jucatoare a oaspetelor este Florentina Cartas, care a inscris 89 de goluri in acest sezon, cu 5 goluri mai mult decat golghetera noastra, Anca Lipan - jucatoare care a ramas insarcinata si nu va mai evolua in acest sezon.

Referitor la partida de duminica, handbalista Claudia Mojoiu a declarat:

"Am depasit momentele mai slabe si vom dovedi acest lucru duminica. Atmosfera in sanul echipei este una mult mai buna si consider ca vom invinge pe Deva, mai ales ca suntem favorite. Bineinteles ca mizam si pe sprijinul publicului, caruia vrem sa-i demonstram ca esecul cu Braila de acasa a fost doar un accident".

Toti iubitorii sportului din Buzau sunt asteptati la sala. Fetele au nevoie de sprijinul publicului in acest joc foarte important.

Meciul HCM Buzau - CSM Cetate Devatrans va avea loc duminica, 11 ianuarie, ora 11:00, in Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzau si va fi arbitrata de Blas si Ghiorghisor, ambii din Bucuresti.