Reactii
Alin Bucur: "Lasati-ne sa jucam!"

Alin Bucur, managerul general al Glorie Buzau, crede ca echipa sa a fost dezavantajata si de arbitrii.

"Nu a fost hent! Se vede clar ca nu e hent. Dupa ce ca suntem in situatia in care suntem, ne mai fac si arbitrii praf. Noi daca spunem ca au fost greseli, suntem si amendati de comisii. Dupa ce ca suntem cum suntem ne mai da si cartonas rosu in minutul 2?! Cu Craiova am avut gol valabil anulat, Litu scapase singur cu portarul si s-a aratat ofsaid.
Noi n-am retras echipa, am vrut sa jucam corect, dar sa ne lase sa jucam.
In meciul cu FC Arges au semnalizat eronat ofsaid. La primul gol al Craiovei a fost fault la Bicfalvi. Noi am fost singura echipa din campionat fara sponsor. Nu ne-a ajutat nimeni. Avem o sansa de 0,1%, dar sa ne lase sa jucam. Toti spuneau ca suntem echipa Stelei, dar am facut egal cu ei.
", a spus Bucur la GSP TV.

Porumboiu: "Arcaba nu trebuia eliminat"

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, crede ca Bogaciu a gresit atunci cand l-a eliminat pe portarul Gloriei Buzau, Arcaba.

"Portarul isi da seama ca daca pune mana pe minge face hent, asa ca lasa mingea sa treaca si o atinge in interiorul careului, dupa care plonjeaza. Nu conteaza pozitia picioarelor, ci locul de unde pune mana portarul. Daca ar lovi mingea inainte sa intre in careu, aceasta si-ar schimba directia. Faza e simpla, nu a fost hent", a spus Porumboiu la GSP TV.