Stiri
Bucur: "Gloria Buzau nu se retrage"

Costel Bucur, patronul formatiei Gloria Buzau, a infirmat zvonurile care circula in ultimele zile, conform carora gruparea din Crang s-ar retrage din campionat. Finantatorul buzoienilor a spus ca nu poate sa lase echipa sa se duca in Liga a treia, dupa investiile facute.

"Este gresit ce se spune, Gloria Buzau nu se retrage, merge mai departe. Nu pot eu sa o retrag, in primul rand moral, pentru toti oamenii ai din Buzau, toti suporterii de acolo. Eu nu pot sa o las sa se duca in Liga a treia, pentru ca am venit sa fac un bine, nu sa fac rau. Am investit si la stadion, la infrastructura, am facut multe lucruri bune acolo. Doar rezultatele ne lipsesc. Dar speranta moare ultima. Nu sunt omul ala care sa ma las batut daca am dat un pic de greu. Nu bat in retragere, imi continui drumul", a declarat Costel Bucur, in exclusivitate pentru Sport Total FM.

"Am spus ca imi voi face un plan de bataie in aceasta pauza. Trebuie sa imi iau masuri de siguranta pentru a putea face baremul de 25 de puncte. Am trei puncte; daca mai fac 20, nu e nicio problema daca am doua sau trei in minus. Inca nu suntem retrogradati, nu stim ce se va intampla in retur. Mai cunosc o echipa care avea sase puncte in tur si a scapat, nu s-a mai dus in Liga a doua", a mai spus patronul Gloriei Buzau.