Volei masculin - Divizia A1
Vine campioana!

Dupa un start excelent de sezon, cu 5 victorii din tot atatea partide disputate, pentru voleibalistii buzoieni a urmat o perioada mai dificila, in care au suferit 3 infrangeri, toate in deplasare: 2-3 la Cluj, 1-3 la Baia Mare in cupa si 0-3 la Dinamo, printre care s-a strecurat un singur succes, acasa cu Unirea Dej (3-0).

Acum, la Buzau vine campioana CVM Tomis Constanta, formatie care se afla pe primul loc si in acest sezon, fiind neinvinsa dupa 8 etape.
La prima vedere sansele noastre par a fi destul de mici, dar surpriza nu este exclusa. Elevii lui Marian Boldisteanu au obtinut victorii pe linie pe propriul teren, fiind o echipa greu de invins in fata propriilor suporteri, in ciuda numarului redus in care acestia vin la sala. Un alt motiv pentru care putem spera la o victorie in meciul de sambata este ca in sezonul trecut, la Buzau, Constam a reusit s-o invinga pe Tomis la capatul unui meci echilibrat (scor 3-2).

Partida dintre Constam Buzau si CVM Tomis Constanta va avea loc sambata, 22 noiembrie, ora 12:00, in Sala Sporturilor "Romeo Iamandi"-Buzau.