Vaslui - Gloria 3 - 0
Vasluiul a stins lumina 'lanternei'

Prima repriză a început destul de tern, jucătorii ambelor formaÅ£ii fiind parcă încremeniÅ£i din cauza frigului.

TotuÅŸi, la una din puÅ£inele acÅ£iuni de atac ale gazdelor, Gheorghiu a trecut ca prin brânză prin defensiva buzoiană ÅŸi a înscris, în ciuda opoziÅ£iei lui Vlaicu. FundaÅŸul lui Mario Marinică nu a putut să facă altceva, decât să împingă mingea în poartă.

Golul marcat a reprezentat semnalul de atac al plăieÅŸilor lui Moldovan. AceÅŸtia s-au instalat în jumătatea adversă ÅŸi s-au jucat cu ocaziile: Gheorghiu, Burdujan ÅŸi N.Jovanovic au avaut rând pe rând ocazia să majoreze scorul.

Gloria ÅŸi-a revenit din pumni ÅŸi prin minutul 30 a început să controleze meciul. Lanterna roÅŸie s-a apropiat destul de periculos de poarta lui Kuciak, dar cei care au marcat au fost tot elevii lui Moldo-but. AcelaÅŸi Adrian Gheorgiu, poate cel mai incisiv jucător de pe teren, a avut o nouă incurisune pe stânga ÅŸi a pasat decisiv pentru golgeterul reinventat de Viorel Moldovan. Burdujan, nemarcat în interiorul careului, a îndeplinit o simplă formalitate.

A doua repriză a fost, poate, cea mai proastă parte din acest campionat. Gloria nu a putut, în timp ce Vasluiul nu a vrut: fotbaliÅŸtii lui Moldovan au preferat să-ÅŸi păstreze energia pentru ultimele dispute din acest campionat.

Doar reluările hilare ale jucătorilor oaspeÅ£i au destins atmosfera. Lufturile acestora au fost întâmpinate cu aplauze ÅŸi hohote de râs de spectatorii din tribune.

TotuÅŸi, Mike Temwanjera a Å£inut să arate că al doilea mitan nu s-a jucat degeaba ÅŸi a înscris în finalul meciului un gol, copie la indigo a golului marcat de Burdujan. (prosport)