Fotbal
Marinica: "Vom face transferuri in functie de punctaj"

"Voi investi multi bani si voi intari puternic Gloria la iarna ca s-o salvez de la retrogradare" s-a burzuluit cu ceva vreme in urma patronul Bucur catre cei care deplangeau soarta echipei.
Dar vizavi de transferurile bomba promise de patron au inceput deja sa apara nuantarile. "Totul depinde de punctajul pe care-l vom avea la sfarsitul turului. Daca vom avea sanse de a evita retrogradarea vom aduce jucatori experimentati, de valoare certa. Altfel, probabil vom miza pe tineri de perspectiva" a spus deunazi antrenorul Marinica.

Gloria a inceput intarirea lotului:

Marinica: "Astept la antrenament 2 straini si un roman"
"Ca sa ne putem apropia de barem trebuie sa avem echipa supertare in retur" a admis antrenorul Marinica. "Pentru asta trebuie ca in decembrie, cand plecam in vacanta sa avem batut in cuie lotul pentru retur. De-asta am inceput din timp cautarile si negocierile. In aceasta saptamana vor veni deja la Buzau trei jucatori. Un roman si doi straini, dintre care un atacant din Costa Rica. Monitorizam mai multi jucatori si functie de cate puncte vom avea la finalul turului vom alege. Ori jucatori cu experienta cu care sa incercam salvarea ori tineri de perspectiva" a spus Marinica. 

Sansa buzoiana