Volei
Constam devine VCM Dacia Buzau

Cu un inceput perfect, victorii pe linie si un nesperat loc 2 in clasament, dupa campioana Tomis, echipa de volei Constam Buzau traverseaza o perioada excelenta. Constienta ca un asemenea parcurs reclama ridicarea stachetei din punct de vedere financiar, conducerea s-a hotarat sa schimbe denumirea formatiei.

"Niciodata nu m-am cramponat de mentinerea actualei titulaturi. Tot timpul am spus ca sextetul care intra in teren reprezinta comunitatea buzoiana, nicidecum o societate comerciala. Constam ramane sponsorul principal, iar schimbarea sper sa atraga si mai multi investitori alaturi de echipa", e de părere Ion Manescu, managerul firmei.

Actele au fost deja inaintate, iar echipa de volei se va numi in scurt timp VCM Dacia Buzau. "Noul nume este legat de Piata Daciei, locul cel mai frecventat de locuitorii orasului, ca un simbol local, un punct de intalnire al tuturor", a explicat Marian Boldisteanu, un factotum al miscarii voleibalistice buzoiene. (Sansa)

Urmatorul meci al voleibalistilor buzoieni va avea loc sambata, 1 noiembrie, cand vor intalni in deplasare formatia Universitatea Cluj.