Info
Weekend plin la Sala Sporturilor

Iubitorii sportului din Buzau au ce vedea in acest sfarsit de saptamana, Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" gazduind meciuri interesante de handbal, volei si futsal.

Vineri, ne facem incalzirea cu un meci amical de handbal masculin din cadrul Turneului Pietroasele - Editia 1, echipa nationala a Romaniei intalnind o alta formatie calificata la campionatul mondial de anul viitor, Algeria.
Apoi, sambata de la ora 12:00, voleibalistii de la Constam Buzau incearca sa obtina a 5-a victorie consecutiva din campionat, in partida cu Rapid Bucuresti. In cazul in care buzoienii se vor impune cu 3-0, se vor instala pe prima pozitie a clasamentului Diviziei A1.
Seara, la ora 18:00, avem din nou handbal masculin, Romania B urmand a intalni Algeria.
Duminica, de la ora 11:00, fetele de la HCM Buzau au meci foarte greu si foarte important cu Otelul Galati. O eventuala victorie a echipei antrenate de Romeo Ilie ne-ar propulsa pe podiumul Ligii Nationale de handbal feminin.
Imediat dupa acest joc, la ora 13:00 incepe futsal, buzoienii de la Hidrometalcord tintind a 3-a victorie consecutiva din campionat, in confruntarea cu liderul Concordia II Chiajna.
Weekend-ul se incheie cu ultimul meci al turneului amical "Pietroasele", cand Romania va intalni din nou selectionata Algeriei, la ora 19:00.

Asadar, toti buzoienii sunt invitati la sala pentru a sustine echipele locale in meciurile importante pe care le vor disputa sambata si duminica in Sala Sporturilor "Romeo Iamandi"

Program

Vineri - ora 19:00 - Handbal masculin: Romania - Algeria (meci amical - Turneul Pietroasele)

Sambata - ora 12:00 - Volei masculin: Constam Buzau - Rapid Bucuresti (Divizia A1 - Etapa 5)
Sambata - ora 18:00 - Handbal masculin: Romania B - Algeria (meci amical - Turneul Pietroasele)

Duminica - ora 11:00 - Handbal feminin: HCM Buzau - Otelul Galati (Liga Nationala - Etapa 5)
Duminica - ora 13:00 - Futsal: Hidrometalcord Buzau - Concordia II Chiajna (Liga 2 - Etapa 6)

Duminica - ora 19:00 - Handbal masculin: Romania - Algeria (meci amical - Turneul Pietroasele)