Amical
Juventus Bucuresti - Gloria Buzau 1 - 1 (0-0)

Adept al ideii ca cel mai bun antrenament este jocul, Marian Marinica a testat potentialul elevilor sai intr-un meci amical contra ocupantei locului 3 in seria a 3-a a celui de-al treilea esalon fotbalistic al tarii.
"Meci bun. N-am castigat pentru ca am ratat enorm. Am fost egalati in prelungiri dupa un penalty usor acordat de arbitrul Alexandru Tudor la o iesire a lui Arcaba." a declarat dupa meci antrenorul Gloriei.
Golul formatiei buzoiene a fost reusit de Tiago, in repriza secunda a intalnirii.
Gloria: Arcaba - Cretu, Vlaicu, Prunescu, Russiano - Aziz Tafer, Popa, Moreira, Tavares - Vigariu, Sagna. Au mai evoluat: Tiago, Nejneru, Tudor, Dino Eze si Litu.

Paul Cazan: "Avem prea multi jucatori"
Pe langa atragerea unor noi fotbalisti de valoare, Paul Cazan este preocupat si de numarul mare de jucatori din lotul Gloriei: "Am luat actele la mana si am gasit 43 de jucatori sub contract cu Gloria, ceea ce este enorm de mult. Trebuie sa luam lotul la periat si sa renuntam la multi dintre ei, mai ales ca unii sunt fotbalisti doar cu numele. Anul viitor trebuie sa-l incepem cu maxim 25 de jucatori in lot." (Sansa)