Handbal
Un nou obstacol pentru HCM
HCM Buzau continua lupta pentru mentinerea in Liga Nationala. Dupa victoria importanta obtinuta saptamana trecuta in meciul cu Tomis, formatia buzoiana intalneste in fata propriilor suporteri o echipa cu care se afla in lupta directa pentru evitarea retrogradarii: Cetate Deva.
In ultimele 2 etape, devencele s-au impus la Sfintu Gheorghe (29-21) si au cedat acasa in fata "galacticelor" de la Oltchim (16-34), aflandu-se pe locul 12, la 2 lungimi in spatele lui Rambu & Co. Cea mai buna jucatoare a oaspetelor este Carmen Cartas (107 goluri). De partea cealalta, principala marcatoare a formatiei buzoiene este Cornelia Rambu (127 goluri).
In tur, la Deva, Cetate s-a impus cu 6 goluri diferenta, scor 35-29.
Pentru a pastra sanse reale de a termina sezonul deasupra locurilor care duc in Divizia A, HCM Buzau este obligata sa castige aceasta intalnire.
Toti iubitorii sportului din Buzau sunt asteptati la sala. Fetele au nevoie de sprijinul publicului in acest joc foarte important.

Meciul HCM Buzau - CSM Cetate Devatrans va avea loc duminica, 13 aprilie, ora 11:00, in Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzau.