Volei Masculin
Ce victorie! Constam Buzau - Steaua Bucuresti 3 - 0

Marti, intr-un meci disputat in devans, din cadrul etapei a 3-a a Diviziei A1, Constam Buzau a obtinut o victorie superba impotriva formatiei Steaua Bucuresti.

"Trebuie sa spargem gheata si sa-i invingem pe bucuresteni" au spus, la unison, jucatorii Constamului inaintea acestei partide. Si au reusit! Dupa un meci in care au aratat ca au o clasa peste Steaua, voleibalistii de la Constam Buzau si-au adaugat inca o victorie in clasament - scor 3 -  0 (28-26, 25-23, 30-28) - ajungand astfel la 2 succese in 3 etape (meciul cu Torpi Tg.Mures fiind reprogramat).

Desi scorul ar putea da impresia unui joc echilibrat, cei prezenti astazi in Sala Sporturilor Romeo Iamandi n-au avut dubii in ceea ce priveste castigatoarea partidei. Superiori in atac dar si in aparare, combinand in viteza la fileu, condusi excelent din teren de valorosul si experimentatul sarb Nenad Miletic, buzoienii nu au lasat nicio sansa tinerei echipe steliste.
Un mare merit in obtinerea acestei victorii il are antrenorul Marian Boldisteanu. Un profesionist cum rar gasesti in sportul romanesc, domnul Boldisteanu a pregatit perfect - pana la ultimul detaliu - jocul cu Steaua si rezultatul s-a vazut.

In etapa urmatoare, sambata, 18 octombrie, Constam Buzau o va intalni in deplasare pe nou-promovata Stiinta Bacau.