Fotbal
Salarii blocate la Gloria

Parcursul catastrofal de pana acum al Gloriei Buzau a determinat conducerea clubului sa bage in sedinta pe toata lumea. Mai intai, pe antrenorul Magalhaes, caruia i s-au dat papucii imediat dupa infrangerea de la Medias, ieri urmand la rand jucatorii. Fi­nantatorul Costel Bucur i-a mustruluit serios pe fotbalisti, unii dintre ei mai degraba prieteni cu primii, trecand apoi la masuri. Astfel, o masura a fost renuntarea la apartamentele inchiriate pentru jucatori. Toti vor sta de acum inainte la cantonamentul de la stadion si intr-o vila a Clubului. Tot­odata, Bucur i-a anuntat pe jucatori ca li se vor bloca salariile. „Normal ca sunt foarte suparat pentru aceasta situatie a echipei si trebuia sa ii sanctionam pe cei vinovati. Consider ca unii jucatori nu au vrut pur si simplu sa joace si l-au lucrat pe antrenor. Le-am spus ca nu mai vad niciun ban pana cand nu vor scoate Gloria Buzau din gaura neagra.", a declarat finantatorul Gloriei, Costel Bucur. Astazi, cel mai probabil va sosi la Buzau si Paul Cazan, care urmeaza sa fie consilierul lui Bu­cur.

Nu mai vine Ciobotariu

Sedinta lunga si tensionata ieri la Gloria, cand patronul Bucur a convocat actionarii clubului. Principala tema pe masa de lucru a fost gasirea unui antrenor dupa despartirea de portughezul Magalhaes si echipa lui. Favorita inca de vineri seara, varianta Liviu Ciobotariu are acum sanse minime de a se mai concretiza. Desi batuse palma cu patronul Bucur si ieri dimineata era asteptat la antrenament, Ciobotariu n-a fost lasat sa preia Gloria de Mircea Radulescu, seful scolii de antrenori. Ciubotariu n-are licenta PRO, obligatorie in Liga I si nici n-a primit dispensa de la Radulescu. "M-am rugat de el trei zile la rand. N-a vrut cu nici un chip. Am incercat fara succes si varianta sa figu­reze scriptic altcineva principal. Nu ştiu daca mai e ceva de făcut. Poate domnul Bucur să rezolve cumva", a spus ieri dezamagit Ciobotariu.
In ceea ce priveste noul antrenor, deocamdata nu este nimic cert, Marinica urmand sa pregateasca echipa pana cand se va decide inlocuitorul lui Magalhaes. Asta se va intampla zilele acestea, deoarece se mai poarta discutii. (Opinia / Sansa).