Volei Masculin
Primul meci, prima victorie!

Constam Buzau a inceput excelent sezonul 2008-2009 al Diviziei A1, obtinand o victorie surprinzatoare si extrem de importanta pe terenul formatiei Remat Zalau. Voleibalistii buzoieni s-au impus la limita, cu scorul de 3 - 2 (13-25, 23-25, 25-19, 25-23, 15-8).
Iata ca desi echipa antrenata de Marin Boldisteanu se confrunta cu probleme financiare destul de mari, reuseste astfel de surprize placute.
"O victorie superba, chiar incredibila în conditiile in care gazdele au condus cu 2-0 la seturi. Dar baietii au jucat apoi excelent si au învins o echipa cu patru sîrbi platiti cu bani multi. În timp ce ai nostri au deja restante si de-abia a început campionatul" a spus antrenorul Marin Boldisteanu.

Marti, 7 octombrie, buzoienii primesc vizita formatiei Steaua Bucuresti. Referitor la acest meci, Boldisteanu a declarat: "Am mare încredere în echipa mea. Dupa ce am ratat la mustata sa-i batem campionatul trecut, sper ca mîine o sa spargem gheata si o sa batem Steaua. Sper ca, satui de atîtea înfrîngeri la fotbal, microbistii vor veni si la noi la volei."