Schimbare
Magalhaes out! Vine Ciubotariu

Liviu Ciubotariu va fi instalat in functie pe banca celor de la Gloria Buzau si are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

"Nu am fost numit inca la Gloria Buzau, dar este adevarat ca am discutat cu domnul Costel Bucur. Gloria este intr-o situatie dificila si am incredere mare in lot. Important este ca am timp sa cunosc jucatorii pentru ca vine aceasta intrerupere de campionat, dar meciul cu Otopeni va fi unul greu, pentru ca vom intalni o echipa buna", a spus Liviu Ciubotariu.

Aventura lui Alvaro Magalhaes la Buzău a luat sfîrşit ieri după-amiază. După 7 etape în care a strîns doar un punct, antrenorul portughez a fost demis. Patronul Gloriei, Costel Bucur, a găsit înlocuitorul lui Magalhaes la puţine ore după înfrîngerea de la Mediaş. Numele lui e Liviu Ciubotariu, care a avut avantajul că e liber de contract şi poate prelua "lanterna" clasamentului încă de azi.

Liviu Ciubotariu va debuta in meciul cu fosta sa echipa, CS Otopeni, pe care a promovat-o in prima liga in sezonul 2007-2008.