Fotbal
Gloria Buzau - Pandurii Tg.Jiu 0 - 1 (0-1)

Cu mari speranţe după punctul obţinut în etapa precedentă, buzoienii aşteptau ca meciul cu Pandurii să aducă şi prima victorie a sezonului. Momentul era favorabil, în faţa unei echipe aflată, la rândul ei, într-o situaţie grea şi cu un antrenor de abia instalat pe bancă.
Şi, întradevăr, Gloria a început cu mai mult entuziasm, preluând iniţiativa încă din debutul meciului. Doar că, ghinionul lor s-a numit Alexandru Piţurcă, cel care a trimis cu capul în plasă din centrul careului, profitând de ezitările fundaşilor buzoieni la un corner din minutul 15. La scurt timp, Piţurcă a obţinut şi eliminarea lui Fabio Lima, portughezul lovindu-l intenţionat în timp ce acesta se afla întins pe gazon. în rest, un fotbal care nu a făcut decât să reflecte poziţiile celor două în clasament.
în repriza a doua fotbalul a lipsit cu desăvârşire. Buzăul a alergat după egalare, dar doar atât.
Cârţu şi-a respectat renumele şi elevii săi mai mult s-au apărat decât au atacat.
Cu un atac sterp, buzoienii nu au reuşit doar un singur şut pe spaţiul porţii în repriza a doua. în rest...Doicaru a reluat cu capul din 6 metri, dar pe lângă.

Acelaşi Doicaru a reuşit "performanţa" de a trage paralel cu poarta de la 25 de metri.
Doar şutul din lovitură liberă al lui Claudiu Ionescu a mai trezit spectatorii din Parcul Crâng.
Pe final de meci elevii lui Magalhaez dau semne că îşi doresc mai mult, dar fără vreo schimbare pe tabela de marcaj.
Cu un Buzău care a arătat că vrea dar nu poate şi cu o echipă a Pandurilor care, după gol nu a mai jucat nimic, meciul se încheie cu victoria oaspeţilor, iar Cârţu debutează ca antrenor în acest sezon cu o victorie la capătul unui meci în care numai fotbal nu s-a jucat.

Preşedintele formaţiei Pandurii Târgu - Jiu, Marin Condescu, declară că echipa sa a obţinut victoria împotriva Gloriei Buzău cu noroc. Condescu îi laudă pe buzoieni despre care spune că au fost peste elevii lui Sorin Cârţu, chiar facă au jucat în 10. "Echipa a castigat cu noroc. Buzaul, chiar daca a jucat in 10 a fost peste noi", a declarat Condescu.

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Alvaro Magalhaes, a spus că, după părerea sa, meciul cu Pandurii trebuia să fie câştigat de echipa sa, chiar dacă a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Fabio Lima, în minutul 20: "A fost un joc atipic. Am primit un gol repede, pe o greseala nepermisa a defensivei si am avut si un jucator eliminat prea usor. Cu toate acestea am fost superiori adversarilor. O sa fac tot posibilul si imposibilul sa salvez echipa."