Cupa Romaniei Timisoreana
Adversar din Liga 2 pentru Gloria Buzau

Astazi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorti a "16"-imilor Cupei Romaniei Timisoreana. Semifinalista in editia trecuta, Gloria Buzau va intalni una dintre divizionarele secunde Cetatea Suceava sau FC Botosani. Sucevenii s-au impus cu scorul de 1-0, dar cei de la FC Botosani au depus un memoriu la FRF prin care cer sa se ia masuri împotriva Cetatii Suceava. Conducerea gruparii botosenene a descoperit ca în jocul din faza a IV-a a întrecerii, în partida dintre Cetatea Suceava si Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-0, nici bucovinenii si nici pietrenii nu au folosit niciun junior în primul 11, asa cum prevede Regulamentul de Organizare al Activitatii Fotbalistice (ROAF), încalcând astfel regulamentele în vigoare ale FRF. În aceste conditii atît echipa suceveana cît si Ceahlaul ar fi trebuit sa piarda meciul la masa verde cu 3-0. Numai ca oficialii FRF au trecut cu vederea aceast aspect si au omologat rezultatul din teren. In urmatoarele zile se va da decizia finala in acest caz, iar Gloria isi va cunoaste adversara din "16"-imi.

Iata si celelalte intalniri:
Dinamo Bucureşti
- FCM Târgu Mureş
Unirea Urziceni
- Minerul Lupeni
CFR Cluj
- U Cluj
Steaua Bucureşti
- Sportul Studenţesc
Rapid Bucureşti
- Petrolul Ploieşti
FC Timişoara
- CFR Cluj 2
FC Argeş
- Internaţional Curtea de Argeş
Oţelul Galaţi
- Tricolorul Breaza
Gaz Metan Mediaş
- Dunărea Galaţi
Universitatea Craiova
- CSM Ploieşti
Gloria Bistriţa
- CFR Timişoara
CS Otopeni - FCM Râmnicu Vâlcea
Pandurii Tg Jiu
- FCM Bacău
Farul Constanţa
- FC Braşov
FC Vaslui - Poli Iaşi

Echipele din esaloanele inferioare vor fi organizatoare. Pentru echipele din urna B care se vor duela între ele, prima extrasa va fi gazda.
Programarea jocurilor din cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei României Timisoreana se va aproba de Comitetul de Urgenta al FRF si se va comunica cluburilor interesate pâna la data de 30 septembrie 2008.