Fotbal
Sabau se teme de Gloria

Antrenorul formatiei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat ca formatia sa nu poate obtine un rezultat bun cu Gloria Buzau, luni, in etapa a 29-a a Ligii I, in deplasare, daca jucatorii sai vor evolua ca in meciul pierdut din etapa precedenta, cu Steaua, scor 1-3.

"Nu ne mai gandim la Intertoto. Ne gandim doar sa mai acumulam 3 puncte si sa ne salvam de la retrogradare. Timpul e scurt pana la meciul cu Buzaul si, daca si acolo vom arata cum am fost la Reghin, nu cred ca avem vreo sansa sa obtinem un rezultat bun. Trebuie sa ne refacem si fizic si psihic fiindca asa cum am fost la Reghin, nu am aratat ca o echipa. M-am asteptat la altceva in meciul cu Steaua. Sunt dezamagit si sper ca si jucatorii sa simta ca si mine. Daca nu sufera si ei la fel ca si mine inseamna ca nu-i intereseaza situatia acestei echipe
", a spus Sabau, conform Mediafax.

De partea cealalta, antrenorul gazdelor, Stefan Stoica, crede ca abia acum, pe final de campionat, formatia sa a început sa practice jocul pe care el si-l doreste.

"Am mari asteptari de la meciul cu Bistrita. Am batut Rapidul, am egalat Vasluiul în zece oameni, nu am pierdut la Mioveni. Abia acum jocul nostru începe sa se închege, crestem de la etapa la etapa. Am început sa punem presiune pe minge, sa facem pressing. Sunt multumit de baieti. O echipa nu se face peste noapte. Jucatorii care au venit în iarna sunt buni, dar omogenizarea necesita timp. Anul trecut a fost la fel. Abia dupa trei luni am jucat fotbal adevarat, atunci am reusit victoriile importante cu Timisoara, Otelul sau Ceahlaul. Cu Bistrita trebuie sa fim uniti, sa ne batem pentru fiecare minge si rezultatul va fi în avantajul nostru"
, a spus Stefan Stoica.