Circul continua
Bucur, decis sa mute GLORIA in alt oras

             GLORIA Buzau sta pe un butoi cu pulbere, gata oricand sa explodeze. Pe langa faptul ca echipa a intrat in „coma profunda“ dupa bataile incasate de la toate adversarele intal­nite, situatia este una tensionata si in cadrul Clubului. Nu este insa o noutate. Dupa fiecare esec, unii arata cu degetul spre altii atat la nivelul e­chipei, cat si al conducerii. Numai ca in ultima perioada criza s-a accentuat, iar fi­nan­ta­torul Costel Bucur se considera victima unui asa-zis sabotaj din interiorul Clubului, dupa cum avea sa afirme. Omul de afaceri bucurestean, despre care multi spun ca nu ar fi decat un pion al latifun­diarului din Pipera, a rabufnit din nou. Bucur a scos sabia din teaca, de aceasta data fiind decis sa mute echipa!

            „Gata! Nu mai suport ce se intampla la club. Este un haos total acolo, iar unii ma saboteaza si vor sa vada echipa r­e­trogradata. Pur si simplu mi-a ajuns cutitul la os. Am bagat milioane de euro sa ma imbolnavesc, iar altii sa se trateze. In loc sa fiu sprijinit, sunt lucrat din mai toate partile. Prietenul meu Teia Sponte,care a fost si el candva actionar la GLORIA, chiar s-a mirat cum de am rezistat atata timp intre <sacalii> de aici. Acum voi face tot ce pot ca echipa sa ramana in Prima Liga si din campionatul viitor o mut in alt oras. Imi este mila si rusine de saracii spectatori care isi rup de la gura sa plateasca bilet la m­e­ciuri“, a declarat Costel Bucur. Acesta a mai adaugat ca „sunt unii la Club care vor ca GLORIA sa se duca in liga secunda si apoi sa puna mana pe echipa“.

            Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Buzau, Pom­piliu Cosconea, considera ca din toate aceste chestii au de pierdut in primul rand suporterii. „Pa­rerea mea este ca la clubul GLORIA nu exista comunicare. Acolo sunt doua tabere, ca intotdeauna, iar vina a­partine lui Bucur, fiindca nu a reusit sa puna ordine. Sa fie toti pe aceeasi lungime de unda. Trebuia sa puna piciorul in prag de la inceput. Eu il inteleg ca a bagat multi bani, platind si toate datoriile la bugetul de stat. Daca nu vor colabora cu totii la Club, atunci echipa se duce de rapa, fiind deja intr-o situatie complicata“. (opinia)