Etapa 7
Braşovul a băgat Buzăul în comă

Aflata fara niciun punct in clasament dupa primele etape, Gloria Buzau a inceput parca cu ceva mai multa hotarare in fata Brasovului. Buzoienii au dominat in mare parte prima repriza, fara a-si crea insa si sanse mari de a marca. Au cerut in schimb penalty la un fault in careu al lui Rui Duarte asupra lui Claudiu Ionescu, dar arbitrul Deaconu nu a acordat nimic. De partea cealalta, brasovenii puteau sa inscrie in minutul 37, dar Vlaicu a avut o interventie providentiala in fata lui Surdu.

In partea secunda au venit si golurile. Doua la numar si ambele de partea Brasovului. Mai intai, Surdu a profitat in minutul 54 de o eroare in lant a fundasilor Gloriei . Iar, in minutul 77, tanarul Sburlea a inscris cu o lovitura superb de cap, la corner executat de Roman. Scor final 0-2, iar echipa lui Razvan Lucescu obtine cea de-a patra victorie in acest campionat si urca pana pe locul 5. In contrast, Gloria Buzau pare sa fie in acest moment o echipa aflata departe de cerintele Ligii I, intoxicata prin venirea unor jucatori straini lipsiti de valoare.

Bernard McNally, secundul lui Alvaro Magalhaes, a recunoscut superioritatea echipei de sub Tâmpa şi admite că rezultatul este unul corect.

"Braşov a demonstrat o mare cultură practică, a fost echipa mai bună, ne-a lipsit Tudose în apărare. E greu să ne revenim când nu avem niciun punct, au apărut probleme legate de moral"
, a spus antrenorul secund al Buzăului.