Fotbal
Stefan Stoica a fost demis

        Luni seara, in jurul orei 19:00, patronul Costel Bucur a convocat o sedinta de urgenta la capatul careia s-a decis demiterea antrenorului Stefan Stoica, in urma rezultatelor foarte slabe din startul campionatului. Se pare ca noul antrenor al Gloriei va fi un portughez,Alvaro Magalhaes.
        Magalhaes are o carte de vizita destul de interesanta, fiind chiar asistentul lui Trapatoni la Benfica, între 2003-2005. Si-a inceput antrenoratul la echipa Lourosa, in 1994. Pana sa ajunga la Benfica, acesta a mai condus pe Santa Clara, Chaves si Gil Vicente. Dupa experienta la clubul din Lisabona, Magalhaes a antrenat la Naval, Olhanense, iar în 2008 a ajuns la Feirense.
      Ca jucator, Alvaro Monteiro de Magalhaes a fost selectionat de 20 de ori in echipa national√£ a Portugaliei, a castigat mai multe titluri de campion cu Benfica si cateva Cupe ale Portugaliei.
      Primul antrenament din aceasta saptamana a fost condus de un englez, care va fi secundul tehnicianului lusitan. Acesta din urma este asteptat sa soseasca la Buzau in zilele urmatoare.