Etapa
Fotbal la Maxim

Una dintre cele doua partide care au fost sacrificate din cauza scandalului televizarilor a oferit un spectacol savuros, cu care s-au putut delecta însa doar cei prezenti în tribuna.

Veniti la Buzau cu un obiectiv îndraznet, ocuparea locului 9 la finalul campionatului, jucatorii Farului au aratat cã joaca si nu se joaca. Inca de la startul partidei, era destul de clar pentru toata lumea ca va fi un duel de la distanta Claudiu Ionescu – Gerlem. Prima mutare a facut-o fostul jucator al Stelei, care a sutat puternic spre poarta lui Vlas. La nici un minut distanta, Gerlem a ratat o bunã oportunitate, dupã ce scapase singur cu Minca. Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost a lui Voiculet, care a lovit bara din apropierea portii dupã o fazã a aceluiasi Gerlem. Pana spre final, cele douã echipe s-au zbatut la mijlocul terenului, dar Farul a reuºit sã dea lovitura. Maxim a sutat superb de la 25 de metri, dupã o pasa a aceluiaºi Gerlem, si a bãgat în buzunar cele trei puncte.

Momentele-cheie ale meciului

• min ‘8 - Voiculet nimereºte bara dupã o faza creatã de Gerlem • min ‘45 - Cl. Ionescu suteazã de la marginea careului putin pe lângã vinclu • min. ‘54 - Maxim trage în Mincã din interiorul careului • 0-1, min. ‘77 - dupã o fazã conceputã de Gerlem, Maxim îl învinge cu un ºut în vinclu pe Mincã
(sursa: Prosport)